Beste gast, heeft u het naar uw zin gehad? Heeft u leuke tips voor volgende gasten? Wij zouden het leuk vinden als u een reactie wilt achterlaten in ons gastenboek.


7 Comments

 • Wilte en Marja Everts-Ellen 14 mei 2016 at 08:34

  60-jarig huwelijksfeest gehad op de Albertsmaheert, bestaande uit receptiegedeelte 15.30-17.30 uur en aansluitend dinerbuffet voor naaste familie (beide groepen zo ca. 35-40 personen. Lovende reacties over de locatie! Ruim voldoende parkeerplaatsen. Feestruimte is enorm geschikt en heeft huiselijke sfeer voor iedereen. Goed toegankelijk voor mindervalide personen. Jonge kinderen kunnen tafeltennissen en trampolinespringen en hebben de ruimte om te doen wat ze leuk vinden. Jongelui zochten plekje bij statafel, zithoek of “gewoon” aan tafel. Ouders met jonge baby konden rustig zitten in de speelhoek, waar de baby gevoed en verschoond kon worden en waar de kinderwagen ook werd neer gezet. Buiten groepsfoto’s gemaakt bij bloeiende bomen en terras. Catering heel praktisch via buffettafels aan de zijkant en uitgiftepunt voor koffie/thee/drankjes aan de bar. Kapstokruimte/toiletten en keuken: helemaal prima. Topdag gehad!
  Bij de voorbereiding van dit feest ook rondleiding gehad en B&B-ruimten gezien: ziet er allemaal fantastisch uit.

  Beantwoorden

 • Adrie en Arenda van den Bogert 8 juni 2016 at 21:04

  We hebben 28 en 29 mei jl mogen verblijven op jullie prachtige bed en breakfast.
  Wat een heerlijk ontvangst, wat een prachtige locatie, geweldige kamer en overheerlijk ontbijt.
  Een plek uit duizenden om te mogen doorbrengen en tot rust te komen.
  Een ware aanrader voor ieder.

  Beantwoorden

 • André & Jeanette 19 juni 2016 at 09:15

  16 juni één nachtje mogen genieten van het warme ontvangst van Ditty en van de schitterende verbouwde boerderij. Ruim opgezet en er is aan alles gedacht. Ontbijt ook helemaal super, vooral met de streekproducten die hierbij worden aangeboden.

  Beantwoorden

 • Peter en Jantina van Herk 19 januari 2017 at 17:18

  18 jan een nachtje mogen genieten op jullie geweldige b&b Prachtige kamers en prima ontbijt De aanleiding was iets minder , crematie van m’n lieve oom Mijn moeder vond het ook geweldig zij is geboren schuin tegenover de b&b dus voor haar was het bekent terrein. We komen zekers nog een keertje

  Beantwoorden

 • Gerrit en Ans Bosman 5 februari 2017 at 18:11

  we hebben afgelopen nacht een heerlijk verblijf gehad bij jullie,
  geweldig ontbijt, super verzorgd, hartelijk bedankt

  Beantwoorden

 • Annemiek en Maarten 8 mei 2017 at 18:24

  Van 5-7 mei 2 nachten in de B&B doorgebracht. Na de ontvangst met koffie hebben we genoten van onze kamer. Ruim, licht en van alle gemakken voorzien. Goede bedden en een heerlijk ontbijt. De B&B is een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan de stad Groningen, of om per fiets de omgeving te verkennen.
  Zeker een aanrader.

  Beantwoorden

Laat een bericht achter